Sportivii de aur luptă la Europene

Patru reprezentanţi ai şcolii reşiţene de lupte, cu toţii campioni ai României la categoriile lor de greutate, păşesc în aceste zile pe salteaua din Sala Sporturilor din Zagreb, locul de desfăşurare a Europenelor pentru juniori I.

Disciplina care domină de ani buni sportul cărăşean prin numărul de medalii obţinute la cele mai importante competiţii are reprezentanţi de marcă la Europenele din Croaţia. Alin Vuc, la 48 kg, Nicoleta Ciuhurezu, la 55 kg, Sebastian Uţă, 74 kg, şi Vlad Caraş, la 96 kg, cu toţii campioni ai României, luptă zilele aceastea pentru medaliile continentale.

“E o competiţie majoră. Avem patru sportivi, două fete şi doi băieţi. M-aş bucura ca unul dintre ei, dacă nu toţi, să aibă o comportare foarte bună şi să venim acasă măcar cu o medalie. Sunt sportivi consacraţi, au deja un nume. Alina Vuc este medaliată la Campionatele Europene şi la Campionatele Mondiale, Nicoleta Ciuhurezu este clasată la europene, iar Uţă şi Caraş sunt şi ei medaliaţi al Campionatele Europene”, a declarat Adrian Dacica, antrenorul coordonator de la CSM Reşiţa.