Reşiţenii aleargă după medalii

Cinci medalii la naţionalele de box pentru seniori. Un titlu naţional cu echipa de gimnastică la juniori I. Două noi recorduri stabilite de Lucien Hora şi performanţele lunii iunie nu se opresc aici pentru sportivii reşiţeni, promite Irinel Dumitru, antrenor de atletism la CSŞ Reşiţa.

După rezultatele deosebite de box, gimnastică şi automobilism, sportul cărăşean ar putea cunoaşte noi satisfacţii, în Croaţia, la Europenele de lupte pentru juniori I, dar şi în capitală, unde şapte atleţi de la CSŞ Reşiţa vor alerga după medaliile naţionale. Zilele acestea, la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balaci Soter, se desfăşoară Campionatele Naţionale de Atletism la Copii I.
”Obiectivele sunt foarte îndrăzneţe la acest Campoinat Naţional. Ne-am propus să obţinem două-trei medalii şi cinci clasări în primii opt, în ciuda condiţiilor în care se pregătesc sportivii noştri în ultima perioadă, care sunt foarte proaste. După aceasta competiţie, atleţii reşiţeni vor intra într-o bine meritată vacanţă până la începutul lunii septembrie”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul Irinel Dumitru.