Muncitorul Reşiţa a promovat în Liga a III-a de fotbal după un meci nebun

Echipa pregătită de Viorel Lolea a încheiat sezonul cu o victorie în meciul de baraj şi, din toamnă, va evolua pe a treia scenă a fotbalului românesc, alături de alte două reprezentante ale judeţului, CSM Reşiţa şi FC Caransebeş.

 

La capătul unui meci dramatic, disputat pe stadionul din Severin, Muncitorul Reşiţa a învins cu 2-1 Voinţa Ţicleni şi şi-a câştigat un binemeritat loc în Liga a III-a. Reşiţenii au condus la pauză cu 1-0 reprezentanta judeţului Gorj, dar s-au văzut egalaţi dintr-un penalty discutabil. Fotbaliştii antrenaţi de Viorel Lolea au avut puterea să revină în joc şi să preia din nou conducerea. Ultimele minute însă, Muncitorul le-a jucat cu doi oameni mai puţin şi a fost sancţionat cu încă o lovitură de pedeapsă. Portarul a fost pe minge şi a dus Reşiţa în Liga a III-a.

„Ne-am făcut meciul greu. E o bucurie fantastică. Felicit întreaga echipă şi sper să facem o figură frumoasă în Liga a III-a. Mulţumesc suporterilor şi tuturor celor care au fost aproape de echipă”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul Viorel Lolea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/