În Valea Domanului creşte iarbă sintetică!

Cristi Chivu şi-a respectat până la urmă promisiunea făcută în momentul dezvelirii bustului tatălui său, iniţiativă ce a aparţinut preşedintelui CSM Reşiţa, Cristi Bobar, şi primarului Mihai Stepanescu. În maximum trei săptămâni, terenul de zgură va fi acoperit cu un covor sintetic.

 

Plecat în fotbalul mare din Valea Domanului şi obligat să se întoarcă acasă chiar şi pentru câteva ore atunci când nimeni nu mai credea, ca urmare a unui gest extraordinar făcut de Bobar şi Stepanescu, Cristi Chivu a semnat contractul de sponsorizare care permite clubului reşiţean achiziţionarea unui covor sintetic pentru a acoperi terenul de zgură. „Este vorba despre un covor pentru teren de dimensiuni mari. Este o mare realizare pentru club şi îi mulţumim lui Cristi Chivu pentru acest gest. Terenul va fi omologat chiar pentru jocuri de Liga a III-a. Copiii noştri nu-şi vor mai juni acum genunchii pe zgură şi nu vor mai înghiţi praf. Sper ca şi rezultatele să fie pe măsură”, a declarat Bobar.

Până la sosirea covorului sintetic, peste zgură trebuie turnată o şapă şi puse la punct alte câteva aspecte. Bobar nu a vrut să divulge valoarea sponsorizării, spunând că doar Cristi Chivu poate vorbi despre bani. „Vă pot spune doar că e o sumă mare, importantă”, a spus preşedintele CSM Reşiţa.