CSM dispare din Valea Domanului!

După numai un sezon în campionatul Ligii a III-a de fotbal, CSM Şcolar Reşiţa devine istorie în aceste zile pentru fanii roş-negri.

 

Finanţat exclusiv din bani publici, clubul din Valea Domanului a fost anunţat de Federaţia Română de Fotbal că trebuie să se alinieze celor mai noi dispoziţii date de FIFA şi UEFA, mai exact, să devină un  club de drept privat. În caz contrar, forul român ar fi obligat să refuze înscrierea în competiţii a rosso-nerilor. „Împreună cu domnul Stepanescu şi cu juriştii Primăriei am găsit soluţia pentru a putea merge mai departe. S-a constituit o nouă asociaţie sportivă, aşa cum cer noile prevederi ale regulamentelor, şi totul este în regulă. Juriştii Primăriei au înregistrat deja noua denumire a clubului, FCM 2012 Reşiţa”, a declarat pentru Express de Banat, Cristi Bobar, şeful din Valea Domanului.

Noul club, de drept privat, va avea o altă organigramă şi e posibil să apară nume noi în Valea Domanului. Această modificare dă şi destule bătăi de cap, deoarece toate contractele, toate legitimaţiile jucătorilor urmează a fi refăcute.