Sport între ruine. O campanie expressdebanat.ro!

Cel mai apreciat cotidian online din Caraş-Severin prezintă începând de mâine situaţia dezastruoasă a mai multor baze sportive din judeţ, abandonate în paragină.

Campania prin care Express de Banat susţine sportivii campioni ai judeţului Caraş-Severin ne-a făcut să intrăm în intimitatea celor care ne aduc atâtea bucurii prin performanţele lor naţionale, continentale sau mondiale. Am aflat multe dintre secretele sportivilor cărăşeni, dar totodată am văzut unde şi în ce condiţii se antrenează sau unde au făcut primii paşi în sport. Am constatat cu stupoare că multe dintre bazele sportive în care s-au format sportivi de talie mondială sunt astăzi într-o stare deplorabilă, iar unele nici măcar nu mai există, prăbuşindu-se pur şi simplu din cauza nepăsării. Situaţia este foarte delicată şi trebuie tras încă un semnal de alarmă. Nu mâine, nu poimâine, ci acum, pentru că nu mai e timp de pierdut.
În paralel cu campania de susţinere a campionilor judeţului, Express de Banat aduce începând de mâine în atenţia factorilor de decizie situaţia mai multor baze sportive din judeţ care riscă să devină amintire. Campania “Sport între ruine” se vrea a fi un semnal de alarmă dar, totodată, va prezenta şi bazele sportive cu care judeţul se mândreşte, semn că, acolo unde se vrea, se poate şi că doar nepăsarea naşte dezastru.

Comments

  1. ionutz says:

    Va fi si mai grav pentru ca incompetenti ca Ristache cu trupa lui de tapari conduc fotbalul din Caras! De care eram atat de mandrii…. Rusine lor…