Sponsori privați pentru campionii județului!

Performanțele sportive încep să fie apreciate. Cei mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin, luptătoarea Diana Mudrag-Franț și atletul Marius Cocioran, vor primi burse lunare din partea unor oameni de afaceri.

Ideea a fost apreciată de directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița, Rusalin Fîc: „Firma de transport a omului de afaceri Remus Ciobanu a încheiat în cursul zilei de ieri contracte de susținere pentru Diana Mudrag-Franț și pentru Marius Cocioran, care vor fi susținuți în activitatea lor sportivă, cel puțin pe parcursul acestui an. Noi vrem să le mulțumim acestor oameni care s-au gândit la sportivii noștri. Și le vom mulțumi prin rezultatele pe care sportivii și antrenorii lor, Adrian Dacica și Octavian Măzăran, le vor obține.”

 „Această firmă ne oferă o sumă lunară de 600 de lei, din ianuarie până în decembrie. Vreau să le mulțumesc acestor oameni, am fost uimită de acest gest frumos. Le mulțumesc și totodată îi felicit pentru această implicare în viața noastră sportivă”, a spus Diana Mudrag-Franț.

„În cursul zilei de ieri, această firmă EU.TRA.LOG.REMI SRL, prin reprezentanții săi, domnul Remus Ciobanu și doamna Mirela Ciobanu, ne-a oferit această bursă lunară, pe un an de zile, în valoare de 600 de lei, cu posibilitatea de a se prelungi și anul viitor, în funcție de ceea ce vom face noi. Dacă vom continua activitatea sportivă, ni s-a promis că vom fi susținuți în continuare. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc și să-i felicit pentru această inițiativă. Din câte am înțeles, nu suntem susținuți doar noi doi, ci și copii talentați din alte domenii. Îmi exprim speranța că vor apărea și alți oameni de afaceri care să susțină nu doar performanțele din sport, ci și din alte domenii”, a spus și Marius Cocioran, deocamdată singurul sportiv cărășean legitimat la un club sportiv din Caraș-Severin calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rusalin Fîc, directorul CSM Reșița, se gândește să reia ideea acordării premiului anual „Francisc Vaștag” pentru oamenii de afaceri care se implică în susținerea performanței sportive. Iar Remus și Mirela Ciobanu se înscriu deja pe lista premianților. Poate că în timp le vor urma și alții exemplul și vor înțelege că nu vor avea decât de câștigat dacă își vor asocia imaginea cu performerii acestui județ.