Spoială în şedinţele publice! Dezinteresată?

„Multe persoane care participă la ședințele Consiliului Local Caransebeș par implicate în viața municipiului, dar de multe ori este doar spoială”. Declarația aparține primarului Felix Borcean.

Edilul orașului menționează atât grupul PSD, care spune multe, dar propuneri concrete sunt prea puține, în opinia sa, dar și cetățeni din public, care sesizează, în permanență, municipalitatea despre aceleași aspecte minore ale vieții cotidiene din urbea de pe Timiș și Sebeș.

„Dl Dumitru Matei a făcut niște afirmații pertinente în ședința de Consiliu Local și în general au vizat aspecte cartierul în care locuiește și situația lucrărilor executate de Aquacaraș prin intermediul Hidroconstrucția. Dacă e să ne referim la dl Matei, doar tonul pe care pune problema este unul mai puțin plăcut pentru ședințe, în rest ceea ce remarcă dl Matei sunt situații cu care ne confruntăm, cu toții le cunoaștem, el le-a punctat doar acum pentru că PSD-ul are în momentul de față oameni în funcții de conducere cum ar fi la Aquacaraș, având astfel întreaga responsabilitate față de ceea ce se întâmplă în oraș cu aceste lucrări de apă și canal, ceea ce n-a făcut în lunile trecute. Dumnealui, din câte știu eu, este membru ALDE în prezent, după ce a părăsit tabăra PSD în urmă cu câteva luni, și chiar a făcut o solicitare de acordare a unui spațiu pentru amenajarea unui sediu pentru această formațiune politică”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

1000x200 dacus 02

CITEŞTE ŞI: Aleşii locali din Caransebeș, puşi la colţ de un pensionar

publicitate si promovare online banner maxagro