Aleşii locali din Caransebeș, puşi la colţ de un pensionar

Ca simplu cetățean al municipiului Caransebeș, pensionarul Dumitru Matei nu poate sta deoparte de problemele cu care se confruntă cetățenii din municipiu și este prezent constant la ședințele de Consiliu Local, unde critică executivul Primăriei pentru neaplicarea legii.

Cele mai multe cazuri sunt legate de respectarea liniștii în cartierul unde locuiește, Pipirig, vecin cu primarul Felix Borcean. Matei a ridicat însă și o problemă legată de canalizarea orașului, rețea gestionată de societatea Aquacaraș Caransebeș.

Dumitru Matei spune că gestionarea acestui serviciu ar trebuie să fie mai eficientă de acum, făcând referire la faptul că în fruntea Aquacaraș Caransebeș a fost numit recent un membru PSD, iar societatea este condusă la județ tot de PSD, prin hotărârile adoptate de social-democraţii din Consiliul Județean Caraș-Severin.

„Nu mi se pare o imagine frumoasă ca angajații Aquacaraș să umble toată ziua pe străzi la intervenții cu sculele în spate. Am văzut în ultimul timp că la Exploatarea Caransebeș a fost numit un consilier PSD, la județ PSD, la Consiliul Județean avem conducere PSD. Cred că Aquacaraș ar trebui să aibă în vedere faptul că municipiul Caransebeș e al doilea din județ și ar trebui să dispară oamenii ăia de la canalizare care umblă cu ștanga în spate. Ar trebui ca acest oraș să dispună de o vidanjă ca lumea. Dumneavoastră știți că noi, dacă apelăm la vidanjă la Exploatarea Caransebeș, așteptăm trei zile până când comandă o vidanjă de la Reșița? Este o rușine în anul 2018 să vedem oameni care lucrează în asemenea condiții”, a menționat Dumitru Matei în plenul ședinței de Consiliu Local.

Matei s-a referit și la rezolvarea situației interminabile de drumuri sparte, care nu mai sunt aduse la starea inițială în urma introducerii rețelei de apă și canal, adresându-se direct consilierului Daniel Alexandru Isac, ales recent ca șef al Aquacaraș Caransebeș, să rezolve aceste probleme.