Hobby Bike Caransebeș pregătește un nou traseu pentru biciclişti. De „Ziua tatălui“!

Caransebeșenii pedalează de „Ziua tatălui”. Invitația vine din partea organizatorului George Pelin, reprezentant Hobby Bike, care deschide ediția I din acest an a evenimentului „Caransebeșul Pedalează”.

Doritorii sunt așteptați în fața catedralei din municipiu duminică, 13 mai, la ora 10.00. Participanții vor putea câștiga premii și diplome. Pentru înscriere, cei interesaţi sunt rugați să ajungă cu un sfert de oră înaintea orei de start, precizează George Pelin.

„Tura va avea un grad de dificultate mediu, accesibil tuturor și cu orice tip de bicicletă. Traseul va fi de aproximativ 32 de km și o altitudine de 380 m și se va desfășura atât pe asfalt, cât și offroad. Durata turei va fi de aproximativ 4 ore, cu pauzele aferente, și se va termina la Ograda Gugulanul din Caransebeș, unde se vor oferi diplomele de participare. Rog să aveți asupra voastră tot ce este necesar unei ture cu bicicleta, în special mâncare, batoane energizante și apă”, menționează George Pelin, reprezentant Hobby Bike Caransebeș.