Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș trebuie reabilitat! Dr. Gheorghe Borcean începe cu imaginea acestuia!

Nu doctorii vorbesc despre doctori, ci pacienții vorbesc despre doctori, spune președintele Colegiului Medicilor din România, medicul caransebeșean Gheorghe Borcean.

În prezent, în ceea ce priveşte Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș este o atmosferă generală, pe care nu se știe cine o generează, de a diminua încrederea, este de părere chirurgul Borcean.

„Încrederea trebuie cultivată, nu trebuie deteriorată. Și pentru asta am venit în studioul Express de Banat, pentru că astfel de vorbe cum s-au spus despre Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș diminuează relația de încredere între pacienți și medici și între pacienți și instituția spitalului și nu servește nimănui”, declară medicul Gheorghe Borcean, supărat pe afirmațiile primarului Felix Borcean despre Spitalul Municipal, spunând că s-a simțit vizat.

De aceea, medicul Borcean a dorit să spună și lucruri bune despre spitalul din Caransebeș, care din anii 2000 este spital municipal de urgență, fiind printre primele 4 din țară care dispun de serviciu de urgență!

„Caransebeșul a fost înaintea Reșiței, adică înainte ca spitalul din Reșița să fie spital județean de urgență, Caransebeșul deținea titulatura de spital de urgență, cu UPU, cu Ambulanță, cu tot. Avem independență de apă, sunt săpate puțuri de 200 de metri, este apă tot timpul în spital. Avem grupuri electrogene, care generează energie electrică, avem acoperiș nou în policlinică și, înainte de a te apuca de curățarea subsolului, trebuie reparată rețeaua de canalizare. Gândiți-vă că sunt 15.000 de pacienți pe an, în cei peste 40 de ani de la construcția spitalului (1974), de atunci, din ’74, nimeni nu a făcut o intervenție fundamentală pe infrastructura spitalului”, a declarat medicul Gheorghe Borcean.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/