Ion Mocioalcă: „Alina Gorghiu este unul dintre membrii remarcabili ai PNL. O văd candidată la europarlamentare!”

Secretarul general al Pro România, deputatul de Caraș-Severin Ion Mocioalcă, a confirmat pentru expressdebanat.ro negocierile cu PNL pentru formarea unei alte majorități în Camera Deputaților, majoritate care ar urma să-l schimbe pe Liviu Dragnea de la șefia acesteia.

Alina Gorghiu anunțase într-o conferiță de presă susținută la Timișoara că zilele lui Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților sunt numărate. Senatorul PNL a vorbit despre o alianță ca și realizată cu Pro România și despre revocarea din funcție a lui Dragnea chiar în primele zile de sesiune parlamentară.

Politician cu mult mai multă experiență, Ion Mocioalcă, lider al Pro România, e ceva mai temperat, deși confirmă în mare afirmațiile liberalei. „Alina Gorghiu este unul dintre membrii remarcabili ai PNL. Dacă Alina Gorghiu, pe care eu o văd și candidată la europarlamentarele din acest an, spune acest lucru este posibil ca el să se și întâmple, bineînțeles dacă vom ajunge la aceleași concluzii privind starea actuală de fapt a României și perspectiva sumbră spre care se îndreaptă țara. Este un moment în care toți cei care își doresc binele României trebuie să-și dea mâna și pot să vă confirm că în momentul de față sunt discuții, dar nu atât de avansate cât și-ar dori poate electoratul, între PNL și Pro România”, a declarat deputatul Ion Mocioalcă.

banner 970 x 250