Spitalul Militar Timișoara, condiții tot mai bune pentru pacienții din mai mult județe!

stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Chiar dacă din exterior nu arată tocmai grozav, Spitalul Militar Timișoara nu este un loc de ocolit dacă aveți probleme medicale. Unitatea spitalicească din centrul orașului se dezvoltă destul de bine în interior, dar și în ceea ce privește dotările cu aparatură medicală. Și orice pacient se poate trata aici!

În mare parte, pentru a renova interiorul spitalului de lângă Piața 700, s-a apelat și la deținuții din Penitenciarul Timișoara, implicați mereu în multe activități de muncă în regim semideschis sau deschis. Tocmai din acest motiv, conducerea spitalului a dorit să mulțumească celor de la penitenciar pentru sprijinul important în îmbunătățirea condițiilor. „Iulius Town lucrează cu vietnamezi, chinezi. Spitalul Militar Timișoara lucrează cu vietnamezi, lucrează cu români, dar la reparații logistice, Spitalul Militar se dezvoltă cu colegii de la Penitenciar. Lucrăm zi lumină, lucrăm sâmbăta, lucrăm când cineva stă acasă și se odihnește. Lucrăm împreună cu dumneavoastră.”, a precizat Sorin Homeag, directorul general al Spitalului Militar Timișoara, la conferința anuală de bilanț a Penitenciarului Timișoara.

În ultima perioadă s-au făcut și spații de cazare pentru personal, tot cu ajutorul deținuților. „Aceste spații au devenit posibile datorită dumneavoastră.”, le-a mai transmis Sorin Homeag celor de la Penitenciarul Timișoara. Anul 2019 a adus îmbunătățiri vitale și în ceea ce privește dotările, nu doar renovările de spații. În septembrie, la Spitalul Militar, a sosit un aparat RMN de ultima generație. De asemenea, la spital există și un ecograf performant, dar și o ambulanță de tip C, foarte utilă și necesară la urgențe, chiar dacă Serviciul Județean de Ambulanțe lucrează, în principal, cu mașinile de la Spitalul Județean, Spitalul Municipal și a treia stație de ambulanțe, de pe Calea Aradului.

Stiri Timisoara publicitate ziar expresb 1000x100

La Spitalul Militar Timișoara vin pacienți din Timiș, din Arad, Caraș-Severin sau Bihor. Iar dacă, pe vremuri, la acest tip de spital se puteau trata militarii și rudele lor, acum pot veni și civilii asigurați în spitalele militare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/