Spitalul Județean are nevoie mai mare de managerul Librimir decât UPU de doctorul Librimir!

librimir

După Alina Stancovici, pleacă din conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița și Gheorghe Beg, Adina Miloș și Dana Tulbure!

La propunerea managerului interimar Cosmin Librimir, cu unanimitate de voturi, Consiliul de Administrație de la Județean i-a înaintat astăzi la rândul său președintelui Consiliului Județean propunerea de revocare a tuturor membrilor Comitetului Director al spitalului. Romeo Dunca va semna astfel pentru schimbarea Adinei Miloș din funcția de director Financiar Contabil cu Violeta Florea, fost manager nu cu mult timp în urmă, a directorului medical Gheorghe Beg cu Ilona Voina, pentru ca în locul Danei Tulbure să fie instalată în funcția de director de Îngrijiri Angelica Cristoi.

„Noi, Consiliul de Administrație, am fi putut face propunere de revocare și pentru membrii Comitetului Director în momentul în care am propus președintelui Dunca schimbarea doamnei manager Stancovici. Erau toți însă interimari și din acest motiv noi nu ne-am amestecat. E normal acum ca noul manager să schimbe vechea echipă, noi nu putem trece peste doleanțele domniei sale. Eu cred că se impune schimbarea Comitetului Director și să-și facă echipa cu cine dorește noul manager.”, și-a motivat decizia Paul Purea, președintele CA de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Dintre cei propuși președintelui Dunca pentru a fi schimbați doar Adina Miloș a fost prezentă astăzi la ședința Consiliului de Administrație. A prezentat tuturor celor prezenți o situație contabilă care atestă, după cum spune aceasta, că a făcut tot ce se putea și că nu e corect să i se impute în vreun fel problemele financiare ale spitalului. „Nu vreau să fiu umilită, să fiu făcută incompetentă. Am redus cu 5 miliarde arieratele! Vom ajunge în instanță!”, a spus directorul Financiar Contabil.

Managerul interimar Cosmin Librimir a spus pentru expressdebanat.ro că a identificat deja mai multe probleme care vor ameliora situația spitalului, că a găsit chiar și soluții și că le-a pus deja în practică, iar dacă lucrurile vor merge bine în aceste 6 luni i-ar plăcea să continue. Așteaptă cu interes rezultatele firmei de audit care radiografiază tot ce merge bine și ce merge prost în spitalul din Reșița și pregătește o delegație care să meargă la București, la factorii mari de decizie, pentru a încerca să șteargă din datoriile istorice. Așa cum s-a tot întâmplat în alte spitale din țară. Întrebat fiind cine are mai mare nevoie de el, Unitatea de Primiri Urgențe, de doctorul Librimir, sau Spitalul Județean de Urgență, de managerul Librimir, acesta a căzut puțin pe gânduri: „Cred că de manager în momentul de față!”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/