Spitalul din Sânnicolau Mare cumpără aparatură medicală modernă în valoare de peste două milioane de euro, cu bani europeni

Spitalul din orașul Sânnicolau Mare intenționează să cumpere echipamente medicale moderne în valoare de peste două milioane de euro, în cadrul unui proiect finanțat cu bani europeni.

O serie de aparate medicale moderne vor intra în dotarea Spitalului din orașul Sânnicolau Mare, în viitorul apropiat. În această săptămână a fost lansată licitația publică cu scopul achiziționării a o serie de echipamente de ultimă generație, în cadrul unui proiect european.

Concret, unitatea medicală din județul Timiș intenționează să cumpere nouă loturi de echipamente și aparatură medicală prin proiectul „Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza Covid-19 în cadrul Spitalului Orășenesc Sânnicolau Mare”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

leader board 728 x 90 px

Valoarea totală estimată a contractului este de 10,7 milioane de lei, cu TVA inclus, banii fiind împărțiți astfel: echipamente de laborator – 1,3 milioane de lei, ecografe – 167.000 lei, radiologie – 1,9 milioane lei, echipamente bloc operator – 3 milioane lei, diverse aparate medicale – 1,8 milioane lei, echipament neutralizare deșeuri – 750.000 lei, echipament de spălare și uscare – 55.500 lei, stație oxigen – 600.000 lei și mobilier medical – 633.000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 01 septembrie, la ora 15.00. Mai multe informații despre această licitație publică sunt disponibile AICI!