Spitalul din Lugoj are un nou manager! Psihiatrul Ionuț Cocoș îl înlocuiește pe chirurgul Erwin Floroni

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a decis schimbări majore la conducerea Spitalului Municipal. Justificarea acestora este legată de serviciile oferite pacienților, dar și de o mai bună gestionare a situației actuale.

„Am decis să numesc un nou manager la Spitalul Municipal «Dr. Teodor Andrei» din Lugoj, care va fi domnul Ionuț Cocoș, medic primar în cadrul spitalului nostru. Îi doresc succes. Așteptările mele sunt legate exclusiv de creșterea calității serviciilor oferite pacienților. Îl asigur de tot sprijinul meu, în calitate de primar. Îi rog pe colegii angajați ai spitalului să-i ofere tot sprijinul în activitatea pe care o va desfășura. Îi mulțumesc fostului manager pentru activitatea depusă până în prezent”, a spus primarul Claudiu Buciu.

Decizia primarului Buciu a fost justificată de faptul că noua administrație a orașului își dorește o gestionare mai bună a situației existente. „Ne dorim o mai bună gestionare a situației actuale”, a declarat Claudiu Buciu.

Mandatul doctorului Erwin Floroni în fruntea SML expira oricum la data de 28 noiembrie. Contactat telefonic, fostul manager nu a dorit să comenteze decizia, dar a spus că urează succes noii echipe.