Spitalul din Caransebeș caută manager

Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș își caută manager. După plecarea lui Claudiu Hirțea, în septembrie anul trecut, unitatea medicală a fost condusă de Ionuț Mihăilică, cel care a ocupat funcția de manager interimar, astfel că Primăria Municipiului Caransebeș scoate la concurs funcția de manager la care se poate înscrie inclusiv actualul manager interimar.

Concursul se va desfășura pe două etape: etapa eliminatorie, care va avea loc în 17 martie, prin care se va stabili dacă au fost îndeplinite toate condițiile solicitate candidaților, și etapa a II-a, de susținere publică și evaluare a proiectului de management, în 23 martie, de la ora 10.00, în sala de ședințe a unității medicale. Dosarele de concurs se depun la sediul Spitalului Municipal de Urgență până în 17 martie, ora 15.00.

Candidații pot vizita spitalul în 24 februarie, îndrumați de directorul medical, pentru a se informa cu privire la problemele cu care se confruntă unitatea medicală la ora actuală, pentru a-și face o idee în vederea realizării proiectului de management cât mai realist.