Locuințe ANL pentru medici veniți din județele Timiș și Hunedoara!

explo 1000x200

Municipalitatea din Caransebeș acordă facilități tinerilor medici care doresc să profeseze la Spitalul Municipal de Urgență. Consilierii locali au aprobat schimbarea destinației a două locuințe din blocul ANL din cartierul Balta Sărată în locuințe de serviciu.

Potrivit reprezentanților Compartimentului Spațiu Locativ din cadrul Primăriei Caransebeș, cererile de solicitare a unei locuințe de serviciu au fost depuse în urmă cu câteva luni de către doi medici care au contract de angajare la unitatea medicală din municipiu, la Secția Chirurgie.

„Am avut înregistrate două cereri din partea a doi medici, din Timișoara și Hațeg, pentru atribuirea unei locuințe de serviciu. Cei doi medici profesează la Spitalul Municipal de Urgență și am găsit soluția acordării câte unei garsoniere în blocul ANL din Balta Sărată, după ce acestea au fost eliberate de către foștii chiriași. Propunerea de schimbare a destinației a fost aprobată de Consiliul Local, astfel că toate formalitățile au fost îndeplinite”, ne-a precizat Corina Dragomir, din cadrul Compartimentului Spațiu Locativ.

Locuințele se vor acorda cu respectarea criteriilor legale de repartizare pentru o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire.

banner 970 x 250