Spitale din Timișoara, dotate prin contribuția unei companii private

echipamente institutul de boli cardiovasculare timisoara
untitled design set 970x90 px

O mare companie germană din Timișoara a dotat unități sanitare cu echipamente medicale moderne de 18.000 de euro. Beneficiarii sunt pacienții oncologici și care suferă de boli cardiovasculare.

Pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, compania Draxlmaier a susținut achiziția de aparatură performantă cu 15.000 de euro. Aceasta include echipamente de ultimă generație ce contribuie la tratamentul inovativ al copiilor și pacienților adulți cu afecțiuni cardiace. Adică o sondă cardiacă xMatrix Philips X5-1 și un împingător de noduri pentru chirurgia minim invazivă.

„Timișoara este casa noastră, nu doar locul unde ne desfășurăm activitatea, este comunitatea care ne susține. Prin aceste donații, dorim să investim în sănătatea oamenilor și să ne asigurăm că timișorenii de toate vârstele au parte de îngrijire medicală de cea mai bună calitate, de care au atât de multă nevoie”, a declarat Bogdan Vasiliu, plant manager Draxlmaier Timișoara.

„Donația Draxlmaier ne permite să avansăm în tratamentul și îngrijirea pacienților noștri. Este un gest care demonstrează nu doar excelența în afaceri, ci și un angajament autentic față de binele comunității. Mulțumim companiei pentru că sunteți alături de noi în această misiune vitală de a oferi speranță și vindecare”, a spus conf. dr. Horea Feier, șef de secție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

OncoHelp a primit aparate esențiale

La Centrul de Oncologie Oncohelp, Draxlmaier Timișoara a contribuit cu achiziționarea a 3 infuzomate esențiale pentru administrarea tratamentelor intravenoase de chimioterapie, un sprijin vital pentru pacienții care luptă cu cancerul. Aparatele au o valoare de 3.000 de euro.

publicitate ziar expresb 1000x100

„În fiecare zi, suntem inspirați de curajul și determinarea oamenilor care suferă de diverse forme de cancer și urmează tratamentul la Oncohelp. Fiecare contribuție la sănătatea comunității este un pas înainte către un viitor mai bun. Sunt onorată că DRÄXLMAIER Timișoara are un rol important în acest progres, sprijinind atât pacienții, cât și medicii dedicați care lucrează neîncetat pentru a salva vieți”, a spus Aurica Gașpar, director general Draxlmaier Timișoara.

Cele două inițiative subliniază încă o dată dedicarea companiei nu doar către excelența în inovație și tehnologie, dar și față de îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală, subliniază reprezentanții companiei.

aparate oncohelp timisoara

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/