Spectacolul celor 7 arte în aer liber la Iulius Town. Weekend plin în cel mai mare centru comercial din vest

Muzică, cinema în aer liber, artă stradală, statui vivante, târg de antichități și teatru pentru copii, toate aceste elemente vor fuziona în acest weekend la Iulius TOWN, pentru ca timpul tău liber să fie o experiență deosebită. Zilele de weekend la Iulius Town vor fi încărcate cu diferite programe culturale.

Vineri și sâmbătă au loc seri de Outdoor Cinema în Family Plaza din Iulius Gardens. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor obținute online. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. Tot vineri au loc concerte live ale artiștilor locali. La Manufaktura ai Music Corner, ambianța va fi redată de saxofonul cu DJ set up, iar la Atmosphere va fi „Mussels Party”.

Sâmbătă, în Iulius Gardens, de la ora 16.00, statui vivante, bufoni și Mimi vor anima atmosfera parcului în cadrul manifestației Art in the Park. DJ Victor Stan mixează muzică electronică de la 17.00.

Copiii sunt în centrul atenției duminică. Pentru ei, de la ora 11.00, în Family Plaza, se va juca piesa de teatru „Jack și Vrejul de fasole”. Cei mici pot participa în acțiune. De asemenea, Iulius Town anunță și deschiderea caruselului venețian.

Tot duminică, de la ora 19.00, în Family Plaza, are loc o petrecere în stil retro. Diferiți DJ vor mixa melodii într-un sicron cu proiecții video. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pentru a menține distanțarea fizică.

Alte evenimente de weekend

În incinta Iulius Mall se desfășoară Târgul de Antichități, de vineri până duminică inclusiv. Colecționarii revin la etaj pentru a-și expune piesele de bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.​ Tot în acest weekend au loc megareducerile Revenge Sale, adică trei zile de reduceri și premii la cumpărături. Brandurile s-au pregătit cu discounturi de până la 70%, iar dacă te numeri printre primii 1.500 de clienți care cumpără de minimum 150 de lei, ești premiat cu un voucher pentru și mai mult shopping. Evenimentele sunt organizate cu implementarea recomandărilor privind distanțarea fizică și siguranță, iar în mall sunt asigurate peste 40 de acțiuni de protecție.