Alfred Simonis: „Acest Guvern trebuie să plece acasă! Vom depune moţiune de cenzură după încheierea stării de alertă’’

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a fost foarte vehement la adresa Guvernului Orban şi la modul în care acesta a gestionat criza generată de coronavirus. Simonis consideră actualul Guvern incapabil şi corupt şi spune că va fi depusă moţiunea de cenzură imediat după încheierea stării de alertă.

„Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă după încheierea stării de alertă. Considerăm că acest Guvern este profund incapabil şi corupt, pentru că eu nu am întâlnit la niciun Guvern în România în ultimii 20 de ani ca la doar două, trei luni după ce au preluat puterea să fie acuzaţi de asemenea fraude”, a punctat Simonis.

Liderul deputaţilor social-democraţi a vorbit şi despre criza sanitară, pe care actualul Guvern a gestionat-o dezastruos, ca dovadă numărul de noi îmbolnăviri care creşte vertiginos. Prin urmare, Simonis este convins că actualul Guvern trebuie să plece acasă şi că moţiunea de cenzură va fi adoptată.

„Acest Guvern trebuie să plece acasă. A gestionat extrem de incompetent criza sanitară şi avem rezultatele în aceste zile, în care din păcate se pare numărul de infectaţi creşte de la o zi la alta şi avem de luat nişte decizii importante, dar moţiunea de cenzură va fi depusă după ce starea de alertă se va încheia şi va fi adoptată”, a mai spus Simonis.