Spectacole, surprize aniversare, promoții și reduceri. 2 ani de activitate Dacus

dacus
explo 1000x200

Cristi Iakab and The Road Band, alături de artiști îndrăgiți ai muzicii populare, vor face ca Zilele Dacus să fie de poveste. Vino și tu în acest weekend să te bucuri alături de ei!

Sâmbătă 13 august și duminică 14 august, magazinul de bricolaj, Dacus sărbătorește alături de voi. Se împlinesc doi ani de porțile au fost deschise, iar acum, la ceas aniversar compania își premiază clienții și sărbătorește alături de ei. Nu ratați două zile în care muzica și voia bună vor fi la ele acasă.

Programul, perfect gândit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, se va întinde pe parcursul a două zile și promite spectacole de excepție de la care nu trebuie să lipsiți.

dacus 789

Sâmbătă 13 august, de la ora 18.00, pe scena amplasată în parcarea din fața magazinului situat în Lunca Grofului din Buchin, vor urca artiștii: Camelia Ceocu, Dumitru Stoicănescu, Sanela Miloș și Adi Jurcă, alături de formația Au Banatu, iar duminică 14 august, tot de la ora 18, Cristi Iakab and the Road Band vă așteaptă la un concert de zile mari.

Ce altceva vă mai așteaptă? Ei bine: multă distracție, tobogane, promoții și reduceri, premii surpriză, și, nu în ultimul rând, mici și bere gratis de care pot benefica toți cei care au primit vouchere în magazin. Fie că sunteți însoțiți de prieteni, de familie sau doar sunteți curioși să descoperiți lumea Dacus, porțile magazinului vă sunt larg deschise și vă așteaptă să le treceți pragul.