Târg de adopții în centrul Reșiței! Fiecare suflet merită o șansă la viață

caine adoptie
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cei care doresc să își îmbogățească familia cu un suflet necuvântător și în același timp să ofere un cămin unui animăluț sunt așteptați la finalul săptămânii în centrul Reșiței.

Asociația Dogs Center Reșița organizează un târg de adopții la finalul acestei săptămâni. Câinii care își caută o familie iubitoare vor fi sâmbătă și duminică, între orele 16.00 și 20.00, în centrul Reșiței, așteptându-i pe viitorii stăpâni. Animalele sunt vaccinate, deparazitate și microcipate conform legii.

În același timp, persoanele care iubesc animalele sunt așteptate la padoc cel puțin o oră pe săptămână să fie alături de câinii fără stăpân. „E simplu doar să faceți o poză și să aștepți după alții să aibă grijă de cățeii pozați, să ajungă zilnic la ei, să îi hrănească, să le facă curățenie, să le pună apă… să nu mai vorbim de drumurile la veterinar! De ce nu vă implicați mai mult?! Avem nevoie de voluntari, cățeii au nevoie măcar o oră de voi! Credeți că le puteți dedica o oră pe săptămână acestor suflete?! Chiar și să transportați 2 voluntari la adăpost ar fi un mare ajutor! Lăsați-ne un mesaj dacă puteți ajuta!”, spun cei de la asociație.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Așadar, cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să trimită un mesaj pe pagina de Facebook Asociatia Dogs Center Resita

ajutor pentru padoc

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/