Spectacole magice în spiritul Crăciunului!

explo 1000x200

Crăciunul este perioada în care magia își face simțită prezența în casele oamenilor. Pentru a spori farmecul sărbătorilor de iarnă, Palatul Cultural din Reșița găzduiește două evenimente ce vor să fie aproape de sufletul reșițenilor.

O scenetă despre Nașterea Domnului și un concert de colinde sunt cele două acțiuni care se vor consuma în aceste zile pe scena Palatului Cultural din oraș.

Mâine, de la ora 18:00, spectacolul tradițional închinat Nașterii Domnului va fi susținut de elevii Seminarului Teologic, o piesă religioasă în 11 acte denumită „Viflaimul”, urmată de Plugușorul tradițional. În  această zi de spectacole va participa și Preasfinţitul Părinte Episcop Lucian.

A doua zi de evenimente în spiritul Crăciunului va avea loc joi, 19 decembrie, tot de la ora 18:00, în aceeași locație, cu un spectacol de colinde „Hristos se naște, slăviți-L”. Concertul va fi susținut de Corul Episcopiei Caransebeșului, alături de Corul secției de Teologie Caransebeș și de Corul Catedralei „Învierea Domnului”. Dirijorul acestei corale este Gheorghe Tistu.

banner 970 x 250