FOTO/VIDEO: Accident cu scandal pe Pasajul Nera!

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier petrecut în această dimineață pe Pasajul Nera din Reșița. Din cauza impactului, două persoane au fost rănite, una dintre ele necesitând transportul la Spitalul Județean din municipiu.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face un tânăr șofer, conducător al vehiculului marca Volkswagen, care circula dinspre cartierul Muncitoresc. Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, tânărul în vârstă de 26 de ani a intrat pe contrasens, lovind un autoturism marca Logan, condus regulamentar de o şoferiţă în vârstă de 35 de ani.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638726573553″]

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Din cauza impactului, șoferița Loganului a fost rănită ușor la cap și la picior, iar un pasager al mașinii ce a intrat pe contrasens a necesitat transportul la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că tânărul era asigurat la o firmă ce se află într-o situație mai delicată, aceasta neplătindu-și asigurații în ultimele luni.

banner 970 x 250

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Corect era in loc de “a intrat pe contrasens, LOVIND un autoturism marca Logan“ – “a intrat pe contrasens, FIIND LOVIT de un autoturism marca Logan“!!