Spectacol și joc: reîncep rugile în cartierele din Timișoara. Prima distracție în Mehala

ruga timisoarei2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primăria Timișoara organizează din nou rugi în cartierele din oraș. Prima zonă în care se anunță distracție și voie bună este Mehala, ruga fiind programată între 2 și 3 iunie. Printre altele, sunt pregătite ateliere de meșteșuguri, concursuri și un spectacol folcloric.

Casa de Cultură a Primăriei Timișoara anunță că dă startul rugilor din cartierele orașului. Prima are loc în Mehala, în perioada 2 – 3 iunie, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 19 și Arhiepiscopia Timișoarei.

Evenimentul începe joi, 2 iunie, cu Sfânta Liturghie săvârșită la biserica din Mehala, la ora 10.00, iar între orele 10.00 și 15.00 sunt pregătite ateliere de meșteșuguri în Piața Avram Iancu. De asemenea, tot începând cu ora 10.00, la Școala Gimnazială Nr. 19 au loc concursuri de șah, fotbal și istorie, iar de la ora 12.00, tot la unitatea de învățământ, un dialog al copiilor cu doi preoți „Despre eroi și despre cinstirea lor la Înălțare”.

De la ora 18.00, credincioșii sunt așteptați să participe la Vecernie, la biserica din Mehala, iar între orele 19.00 și 22.00, în Piața Avram Iancu a fost pregătit un spectacol folcloric.

Invitați: Ansamblul Timișul, Dumitru Stoicănescu, Felicia Stoian, Doriana Talpeș, Mariana Zota, Lioara Boșcu, Adi Bihoi, Cornel Brici, Ana-Maria Moldovan, Ana-Gabriela Coțe, Maria Șaptebani, Bianca Opariuc. Prezintă Felicia Stoian”, a informat Casa de Cultură a Primăriei Timișoara.

promovare banner maxagro

Vineri, 3 iunie, la Școala Gimnazială Nr. 19, sunt pregătite din nou ateliere de meșteșuguri, între orele 10.00 – 15.00.

Primăria Timișoara anunță că de mâine dimineață, de la ora 06.00, și până vineri, la ora 12.00, sunt restricții de circulație pentru ruga din Mehala.

Pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță se va închide traficul rutier pe str. Munteniei, pe sectorul de drum cuprins între str. Samuil Sagovici și str. Cloșca, respectiv str. Crișan, pe sectorul de drum cuprins între str. Vuk Karadjici până la Piața Avram Iancu”, au informat reprezentanții instituției.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/