VIDEO: Muzica medievală a răsunat la Reșița!

Una dintre puținele formații din România ce cântă muzică medievală și-a făcut apariția la Reșița, susținând un concert de zile mari în localul salvat prin petiția organizată de cotidianul online Express de Banat, „Salvați Parallel Jam

Trupa Ad Hoc este singura trupă de inspirație medievală din România acceptată pe scene mari, alături de trupe din mainstream. Membrii trupei au adus în premieră muzica medievală la poalele Semenicului. Aceștia se află într-un turneu național de promovare a primului lor album „Dezmăț, licori și muzici medievale”, turneu început în 24 octombrie, în Arad, urmând a fi încheiat pe data de 20 decembrie, în Sibiu.

Asistența a fost numeroasă, rămânând plăcut surprinsă de muzica medievală adusă tocmai din Transilvania, tinerii aflați în local dansând neîncetat pe piesele celor de la Ad Hoc. Trupa a luat ființă în luna iulie a anului 2009. Trupa este alcătuită din cinci membri, alegându-și pseudonime inspirare din povestirile și legendele românești: Corbu – vioară, Șoimu – vioară, Ursu – tapan, Făt Frumos – chitară, Vampiru – violoncel.

1383699_616193981776542_223649355_n

foto: Ad Hoc