Şansă la muncă fără marginalizare!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Tinerilor cu risc de marginalizare socială li s-a oferit o şansă în a-şi găsi un loc de muncă decent. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat o bursă de joburi la care au participat zeci de persoane.

Agenţii economici cărăşeni au oferit astăzi 45 de locuri de muncă tinerilor marginalizaţi din Caraş-Severin. Cele peste 20 de persoane interesate de un serviciu au putut alege unul din domeniile: confecţioner îmbrăcăminte, muncitor necalificat în confecţii, lăcătuş confecţii metalice, strungar şi sudor. „Dintre cei interesaţi, două persoane au fost din categoria celor cu dizabilităţi, alte şapte persoane fiind din categoria tinerilor care se află în sistemul de protecţie a copilului sau provin din acest sistem”, a declarat Carla Goagă, purtător de cuvânt al AJOFM Caraş-Severin.

Adolescenţii au purtat diverse discuţii cu angajatorii prezenţi la Bursă, iar dintre aceştia, 17 au fost programaţi la interviuri, la sediile firmelor. Rezultatele finale ale organizării acestei acţiuni vor fi prezentate în decurs de o lună de la data organizării sale.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În categoria tinerilor cu risc de marginalizare socială intră persoanele cu vârsta cuprinsă între 16-26 de ani care se înregistrează la AJOFM, în a cărei rază teritorială îşi are domiciliul sau, după caz, reşedinţa, şi se încadrează în una dintre următoarele categorii: se află în sistemul de protecţie a copilului sau provine din acest sistem; are dizabilităţi; nu are familie sau a cărui familie nu îi poate asigura întreţinerea; are copii în întreţinere; a executat una sau mai multe pedepse privative de libertate; este victimă a traficului de persoane.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17”, a adăugat Carla Goagă.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/