Spectacol de neratat la Bocșa! Muzica zeilor va răsună din nou pe meleaguri cărășene

Casa Orășenească de Cultură din Bocșa o va avea din nou alături pe tânăra Rozalia, membră a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, fostă studentă a Facultății de Muzică – Universitatea de Vest din Timișoara, care vine cu bucurie în fiecare an la evenimentul cultural „Bocșa pentru Bocșeni”, eveniment ce a ajuns la cea de-a zecea ediție.

„Buna Vestire – Muzica Zeilor, Bucuria Pământenilor este deja un brand, iar concertul aniversar, cel pentru ediția a X-a, va avea loc sâmbătă, pe data de 27 martie 2021, de la ora 18.00, în sala de spectacole a instituției noastre”, transmit reprezentanții Casei de Cultură Bocșa. În cadrul evenimentului, tânăra va interpreta la trei harpe: gotică, celtică și rusească. Printre artiștii renumiți pe care Rozalia îi va interpreta amintim de Johann Sebastian Bach, Bela Bartok, Astor Piazzola, Van Morison, Debora Henson, iar genurile muzicale pe care le-a ales sunt combinație de clasice, jazz, chiar și rock.

Organizatorii acestui eveniment invită iubitorii de muzică clasică pentru a se delecta în acorduri muzicale, dar totodată se dorește respectarea distanțării fizice și a normelor în vigoare cauzate de pandemie.

Autor: Iulia Vlad

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/