Liberalii din Bocșa au făcut ce trebuie: compromisul cel mai mic! Ceilalți „s-au prostituat politic fără rușine și rețineri în piața publică”!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, nu are ce să le reproșeze colegilor săi de la Bocșa, care au făcut echipă cu social-democrații în Consiliul Local. Practic, n-au avut altă variantă!

După demisiile primarului și viceprimarului, liberalii au fost puși din nou în postura de a negocia pentru a forma majoritatea în Consiliul Local Bocșa și pentru alegerea viceprimarului cu atribuții de primar, respectiv a unui consilier care să îndeplinească rolul de viceprimar. Existau doar două opțiuni: PNL – PSD sau PNL – PMP. Liberalii au mers pe prima variantă. Pentru că asta înseamnă compromisul cel mai mic pe care îl puteau face.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

„Colegii liberali din Bocșa au ales să accepte ca să fie susținut noul primar interimar liberal în forul Consiliului Local Bocșa de către un rival politic corect și nu de vreun traseist care a trădat PNL și a migrat la un un alt partid în 2016, partid care mai apoi a făcut oficial și la Consiliul Județean, și în Consiliile Locale, timp de patru ani, alianțe numai cu PSD. PNL Bocșa a refuzat un partid care a fost în Caraș-Severin patru ani anexa stângii și care, inclusiv anul trecut, după alegerile locale din 27 septembrie, a făcut majorități doar cu PSD, deși liberalii au fost corecți și le-au votat viceprimar la Băile Herculane și promovat inclusiv un subprefect. Așa e viața și domniile lor au cules ieri rezultatul unui comportament cameleonic afișat public, semănat și susținut cu abnegație ani în șir. Că acum fac pe lupii moraliști este și hilar, și de prost gust. Nu sunt în măsura să vorbească tocmai ei de dreapta și de principii, după ce s-au prostituat politic fără rușine și rețineri în piața publică, motiv pentru care bocșenii i-au și sancționat la votul din 27 septembrie. La Bocșa, liberalii cred că au învățat lecția… cine trădează de dimineață, cu siguranță trădează și după-amiaza, așa că nu am nimic ce să le reproșez”, a comentat liderul PNL Caraș-Severin pentru expressdebant.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/