Specialiști de top într-o clinică de top. Vestmed își deschide porțile la Reșița

vestm
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Servicii medicale de excepție și suport tehnologic de ultimă generație în prima clinică privată din Reșița. Doi reșițeni, Dr. Răzvan Lupescu și Dr. Mihai Hurmuz garantează excelența și contribuie la dezvoltarea orașului.

De la proiect la realitate! Luna martie vine cu mărțișorul mult așteptat de către toți cărășenii: deschiderea clinicii Vestmed, în cadrul celui mai nou și modern concept de locuințe și spații comerciale din Reșița, City Center.

Cei doi reșițeni, plecați pe alte meleaguri la studii și specializări medicale, oferă înapoi comunității din Reșița o parte din cunoștințele și experiența dobândite în această perioadă, prin deschiderea unei clinici private cu multiple specialități medicale.

med 3

Vestmed oferă tuturor pacienților îngrijirea de excepție pe care o merită, punând la dispoziție o echipă medicală profesionistă și aparatură de ultimă oră, într-un spațiu modern, cât mai mai aproape de casă. Echipa profesionistă, formată din 15 medici, cadre universitare sau medici practicieni cu o vastă experiență clinică atât în țară cât și peste hotare, acoperă un spectru larg de specialități: cardiologie, gastroenterologie, pediatrie, cardiologie fetală, ortopedie și traumatologie, chirurgie generală și chirurgie vasculară, chirurgie plastică, obstetrică și ginecologie, urologie, endocrinologie și pneumologie.

Vestmed

Oferim suport tehnologic de ultimă generație!

Pe lângă serviciile medicale de excepție, clinica dispune de un suport tehnologic de ultimă generație, fiind un centru complex unde puteți beneficia de un diagnostic clinic rapid și investigații complexe, iar cadrele medicale, prin pregătirea și implicarea lor neobosită, atenția acordată fiecărui pacient și performanțele medicale pe care le-au atins, sunt garanții ale excelenței pe care clinica o promovează.

„Reșița este orașul nostru de suflet ce a pus bazele dezvoltării noastre. A venit însă și rândul nostru să contribuim la dezvoltarea lui. Deși ne-am format eu în Timișoara, Răzvan  în Germania, n-am uitat de unde am plecat și este o mândrie că am putut să deschidem în Reșița. Ne dorim să le oferim pacienților din Reșița și împrejurimi, îngrijire medicală la standarde europene. Oferim normalitate! Lucrurile acestea se întâmplă peste tot în Europa și noi am venit cu această idee să aducem sub acoperiș medici tineri, dornici de muncă, să vină în sprijinul pacientului reșițean care avea nevoie de așa ceva. Să readucem demnitatea și respectul care li se cuvine în legătură cu actul medical.

Nu suntem dispuși să facem compromisuri în ceea privește calitatea actului medical! În cadrul Vestmed, am format o echipa de adevărați profesioniști, alcătuită din oameni ce gravitează în jurul pacientului cu atenție, cu grijă, cu empatie, iar acest lucru ne dă certitudinea că am gândit și am construit bine și în ceea ce privește costurile unde nu venim cu ceva exagerat”pe care să nu poată să și-l permită un  om obișnuit”, spun cei doi medici, Răzvan Lupescu și Mihai Hurmuz.

Vestmed

Prezența primei clinici private din Reșița a fost salutată și de către primarul Reșiței, Ioan Popa:

publicitate tmc 640

„Pentru mine este o bucurie din mai multe motive. În primul rând, pentru că mă știu cu Răzvan și cu Mihai de multă vreme, chiar le-am urmărit activitatea, și faptul că au decis să se întoarcă spre Reșița și să ofere din ceea ce au învățat ei, reșițenilor și celor din Banatul de Munte, nu poate să fie decât o bucurie. Faptul că au reușit să introducă în acest grup și alți colegi medici care activează și prin alte țări, nu poate decât să fie un plus în această construcție, a acestei policlinici private.

Probabil că o să mai apară un centru de imagistică în zonă și, într-un teren apropiat de clinică, s-ar putea pe viitor să creem posibilitatea de a avea săli de operații și saloane, să vedem doar cum reacționează publicul la aceasta investiție. Eu oricum le stau alături!”

Vestmed

Ioan Popa a punctat și marele plus, acela că o dată ce pe piață există competitivitate, există și progres:

„Competiția întotdeauna a dus la progres. Asta am simțit-o pe pielea mea în momentul în care am activat pe piața privată. Acolo unde competiția a fost în piață te-a motivat să găsești soluții și să fii mai bun decât ai fi fost daca nu era nimeni lângă tine. Faptul că noi rămânem acasă și apelăm la serviciile de aici este una dintre motivațiile care mă împing și pe mine înainte să  reușim prin tot ceea ce facem să ne aducem un nivel de servicii mai bun, astfel încât să reușim să-i determinăm pe reșițeni, și nu numai, să rămână ACASĂ”.

Reușita acestui proiect care după cum afirmă edilul, „arată cu mult mai bine față de proiectul  3D”, este meritul designerul-ului, arhitectului, dar și a celor care au făcut execuțiile lucrării, în cazul de față, firma de construcții, Termoconstruct.

vestm2

1 martie este data la care prima clinică privată din Reșița își va deschide porțile, oficial, pentru toți pacienții care doresc să beneficieze de cele mai moderne sisteme de prevenție și planuri de tratament complexe, alcătuite de echipe interdisciplinare.

Sediul clinicii este pe str. I.L. Caragiale, nr. 22, Reșița, iar programări se pot face la numărul de telefon: 0772 020 020 sau accesând siteul: https://www.vestmed.ro/contact/

Vestmed

vestm4

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/