Spațiile verzi din Timișoara primesc mai mulți bani în acest an. Anunțul primarului Fritz

horti3

Primăria Timișoara vrea ca spațiile verzi din oraș să fie mai bine întreținute. Astfel, Dominic Fritz anunță că se lucrează la bugetul pe acest an, iar pentru spațiile verzi va fi alocată o sumă mai mare de bani.

Primăria Timișoara a început să lucreze la bugetul pe acest an. Printre altele, o atenție deosebită va fi acordată spațiilor verzi, anunță Dominic Fritz.

Colegii de la Horticultura pregătesc florile care vor colora la primăvară parcurile, piețele și scuarurile din Timișoara. Plantăm în oraș din producție proprie. Specialiștii de aici au selectat plantele care sunt mai rezistente la condiții de mediu dificile și nu au nevoie de îngrijire sau tratamente deosebite. Lucrăm la buget și spațiile verzi vor primi mai mulți bani anul acesta. Este al doilea an consecutiv cu creșteri ale sumelor alocate pentru îngrijirea și îmbogățirea spațiului verde din oraș”, a afirmat edilul-șef.

Potrivit primarului Timișoarei, în toamna trecută au fost plantați 600 de arbori, 3.000 de arbuști și 300.000 de flori și plante perene. Campania de plantare va continua în primăvară.

horti6

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

horti5

horti4

horti2

horti1

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/