Primăria Timișoara face angajări! Instituția mărește și echipa de manageri de cartier

timisoara11

Primăria Timișoara anunță că lansează primul concurs de angajare din acest an. Mai precis, se caută șase persoane, printre care trei care să ocupe funcția de manager de cartier.

Primăria Timișoara caută noi persoane pentru a le angaja. Instituția anunță că lansează primul concurs de angajare din acest an, fiind vacante șase posturi, printre care trei de manager de cartier.

Vrem să ne mărim echipa de manageri de cartier și de elaborare documentații pentru proiecte. Ambele demersuri au ca scop final creșterea calității vieții în rândul cetățenilor. De asemenea, căutăm asistenți pentru medicină școlară, pentru a crește calitatea actului medical din instituțiile de învățământ”, a informat Primăria Timișoara.

Concret, sunt disponibile un post de manager de cartier asistent, cu minim un an vechime, un manager de cartier mid-level, cu minim patru ani vechime, un manager de cartier senior, cu minim șapte ani vechime, un expert documentații proiecte, cu minim patru ani vechime.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De asemenea, pentru cabinetele de medicină școlară și la grădinițe este nevoie de un asistent medical, cu minim șase luni vechime, și un asistent medical, cu minim cinci ani vechime.

Detalii cu privire la depunerea dosarelor de candidatură găsiți AICI și AICI!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/