Spațiile verzi dau bătăi de cap celor 3 cosași ai Primăriei Caransebeș

Lucrările de întreținere a spațiilor verzi dau bătăi de cap angajaților Primăriei Municipiului Caransebeș. Oamenii reclamă că iarba nu este tăiată la timp, mai ales în parcurile și zonele verzi de lângă locurile de joacă din cartiere.

Eforturi se fac din partea Serviciului de Reabilitare și Întreținere Străzi (SPIR), însă personalul este foarte puțin la domeniul Spații Verzi, ne precizează șeful serviciului, Vasile Megan: „Avem 3 cosași pentru toată suprafața verde a Caransebeșeului și nu e puțin 58,6 ha de spații verzi. Încercăm să ajungem în toate zonele, avem probleme în Teiuș, în Valea Cenchii în parcul de sculptură în andezit, în zonele verzi din cartierele municipiului. Am avut o întâlnire cu președinții asociațiilor de proprietari și tare ne-am bucura dacă cetățenii municipiului ar da dovadă de simț civic și ar ajuta măcar la încărcarea în remorcă a vegetației după ce este tăiată iarba”.

Șeful SPIR a mai adăugat că în viitorul apropiat se vor face angajări la acest compartiment, conform organigramei, care permite un număr mai mare de muncitori, pentru suplimentarea forței de muncă.