Spații industriale pe alți 100.000 de metri pătrați în jurul Timișoarei!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Capitala Banatului continuă să fie una dintre cele mai căutate zone de către marii investitori, orașul asigurând nu numai terenuri oportune dezvoltării, ci și forță de muncă disponibilă și calificată.

Pe ceva mai mult de 100.000 de metri pătrați se construiește în prezent la marginea Timișoarei, conform raportului Romania Industrial Destination, care vorbește despre o zonă favorabilă și de interes pentru dezvoltarea industriilor deoarece dispune de acces facil către București, dar și de zonele de frontieră în nord și nord-vest. Terenurile din zona Timișoarei sunt potențiale spații logistice, iar creșterea rapidă a fabricilor și uzinelor oferă județului o stabilitate economică, dar și siguranța unui loc de muncă. Pe piață există două tipuri de dezvoltatori: cei care își măresc aria construcțiilor și cei care se mută în această zonă favorabilă din toate punctele de vedere.

Alte zone căutate pentru dezvoltarea industriilor sunt orașele Brașov, Deva, Sibiu și nu în ultimul rând București. O puternică dezvoltare a industrială o constituie orașele Bacău și Iași, având ca avantaj principal costurile mici și forță de muncă disponibilă.

În ultimii 5 ani, în România piața industrială s-a dezvoltat într-un ritm alert, urmând ca în viitorul apropiat aceasta să ajungă la o creștere de peste 50% .

publicitate tmc 640

Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România, apreciază că „2021 are toate premisele pentru a fi un an formidabil pentru piața de spații industriale din România, după ce 2020 s-a dovedit un an record, cu peste 930.000 mp tranzacționați.”.

 

Iulia Vlad

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/