Pesediștii îl atacă pe Alin Nica, după decizia de prelungire a carantinei în Timișoara: „Opoziția președintelui PNL Timiș nu a fost altceva decât gargară politică”

Decizia de prelungire a restricțiilor zonale în Timișoara și localitățile limitrofe prin votul dat miercuri în CJSU Timiș arată că opoziția președintelui PNL Timiș, Alin Nica, la ideea de carantinare a Timișoarei, nu a fost altceva decât gargară politică, susține președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. 

Deputatul social-democrat de Timiș îl critică pe Alin Nica susținând că s-ar fi opus carantinei Timișoarei doar pentru a-și face imagine. Simonis mai spune și că Nica a fost umilit, în acest joc de imagine, de propriul partid.

„După ce a pozat timp de câteva zile într-un «haiduc» care se opune dictaturii Bucureștiului, președintele Consiliului Județean a arătat cât de slab este în realitate. Deși, pentru imagine, a continuat să voteze împotriva carantinării. Alin Nica a fost umilit de votul colegilor săi liberali din CJSU Timiș, care au votat masiv pentru prelungirea acestei măsuri nepopulare. Marea majoritate dintre membrii acestui comitet sunt numiți sau păstrați în funcții de către PNL, cu acordul tacit sau explicit al liderului filialei. Așa că, domnul Alin Nica fie a fost lăsat în ofsaid și umilit de către propriul partid în acest joc de imagine, fie a fost protagonistul unui joc duplicitar, în care a încercat să împartă rolurile între actorii liberali: politiștii buni și politiștii răi.”, a transmis Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Simonia a concluzionat că Nica și-ar fi pierdut fermitatea în fața colegilor, „urecheat fiind de șefii de la București” și „a arătat timișorenilor că ipocrizia și politicianismul ieftin și neproductiv sunt constante ale politicii liberalilor timișeni.”

CITEȘTE ȘI: Alin Nica, în continuare împotriva carantinei: „Am găsit cu adevărat deranjant vocile care mi-au cerut să nu îmi mai exprim public opinia deoarece sunt în dezacord”