Noul regulament pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale, în consultare publică la primărie

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Primăria Timișoara a publicat pe site, spre consultare publică, Regulamentul privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale. 

40 de reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale, instituții publice de cultură și artiști din oraș, dar și consilieri locali au depus peste 100 de propuneri de îmbunătățire a regulamentului, iar amendamentele depuse spre a fi preluate sunt rezultatul analizei acestor propuneri.

Dezbaterea publică pe marginea versiunii actualizate a regulamentului urmează să fie organizată de echipa Centrului de Proiecte din Primăria Timișoara, responsabilă de implementarea acestuia.

promovare banner maxagro

Actele necesare înființării, organizării și funcționării Centrului de Proiecte, în noua sa formă, au fost adoptate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timișoara nr. 84, din 16.03.2021. În consecință, au fost demarate procedurile pentru operaționalizarea Centrului în cel mai scurt timp, din toate punctele de vedere. Mai multe informații pot fi vizualizate aici 

publicitate tmc 640