Spărgătorul vilelor din Văliug nu s-a potolit!

explo 1000x200

Rudolf Klump, un individ de 28 de ani care s-a specializat în a face „curăţenie” prin casele de vacanţă de la Văliug, s-a jucat cu nervii procurorilor şi ai instanţelor de judecată.

În perioada ianuarie-februarie 2014, inculpatul a pătruns prin efracţie în trei case, iar din interior a sustras mai multe bunuri pe care ulterior le-a valorificat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus în luna martie punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Rudolf Klump, pentru săvârşirea în concurs şi în stare de recidivă a infracţiunilor de furt calificat. La propunerea procurorilor, în luna mai, Judecătoria Reşiţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile. Două zile mai târziu însă, Tribunalul Caraş-Severin a admis contestaţia formulată de inculpat şi a dispus arestarea la domiciliu a acestuia pe o perioadă de 30 zile, de la 12.05.2014 până la 10.06.2014, inclusiv.

„Întrucât inculpatul a încălcat cu rea credinţă măsura impusă prin decizia penală amintită, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a sesizat instanţa de judecată cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive a inculpatului. La data de 04.06.2014, Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea  preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile”, a precizat Maria Izdrugă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Cel puţin deocamdată, casele oamenilor din Văliug sunt acum mai în siguranţă!

banner 970 x 250