,,Nu o vom susţine pe doamna Udrea!”

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, este unul dintre reprezentanţii liberalilor care pun la punct cu liderii PDL fuziunea dintre cele două partide.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin este în mijlocul noilor evenimente de pe scena politică românească, la fel cum s-a întâmplat şi în primăvara lui 2012, când a destabilizat PDL-ul şi a avut un cuvânt foarte important de spus în formarea USL. Acum, Frunzăverde este unul din reprezentanţii liberalilor care stabilesc cu fostul partid condiţiile în care va avea loc fuziunea dintre cele două partide. „Pregătim documentele pentru fuziune. Fuziunea va avea loc înainte de alegerile prezidenţiale. Avem un candidat unic, pe care îl vom anunţa în curând“, a precizat Frunzăverde.

Vicepreşedintele PNL a comentat astăzi anunţul candidaturii din partea PMP la alegerile prezidenţiale a lui Cristian Diaconescu, dar a vorbit şi despre Elena Udrea, noul preşedinte al PMP. ,,Lucrurile se clarifică, este clar că nu avem nimic comun cu Traian Băsescu. Candidatul lui Traian Băsescu, aşa cum chiar el a spus, este Diaconescu. Nu o vom susţine pe doamna Udrea“, a spus Frunzăverde.

banner 970 x 250