Îşi joacă promovarea la masa verde!

Metalul Reşiţa a prins locul patru după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul Gloriei Bistriţa în ultimul meci al play-offului, loc care ar asigura promovarea în Liga I dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va arăta cartonaşul roşu Craiovei şi lui ASA Târgu Mureş.

Rosso-nerii nu renunţă la ideea că, din toamnă, pot evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Patronul echipei din Valea Domanului e puţin dezumflat de evoluţiile echipei din play-off, mai ales de cele pe teren propriu, unde s-au pierdut nepermis de multe puncte, dar nu ascunde faptul că va juca tare la masa verde. Cătălin Rufă are un avocat care studiază dosarele celor două cluburi ce au obţinut pe teren promovarea, dar a căror participare în Liga I ar contraveni regulamentelor în vigoare.

,,Sunt probleme, din ce ştiu, şi cu Craiova, şi cu Târgu Mureş. E posibil să dea norocul peste noi. Dacă e cazul, mergem la TAS, dar numai să putem. Doar cei de pe locul trei pot contesta la TAS. Primul verdict îl va da Comsia de Disciplină. Vom aştepta motivarea. Noi nu avem acces la dosarele lor. Noi trebuia să prindem locul trei ca să putem contesta la TAS. Mi-e şi penibil, după meciul cu Oltul sau care au mai fost să fac contestaţie, dar nu ne dăm înapoi. Avem un avocat care studiază cazul. Vedem ce putem face. Îmi doresc mai mult decât oricine să jucăm în Liga I”, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro.