Șpagă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița! Din nou!

După medicul Bona, șeful asistenților Marian Sorca și alții care au fost ridicați de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție chiar din incinta unității spitalicești, procurorii i-au pus cătușe pe mâini, în cursul zilei de ieri, unui alt angajat al Județeanului din Reșița.

Este vorba despre un asistent medical în cadrul Secției de Anatomie Patologică, reținut pe bază de ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta e acuzat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, 136 de acte materiale! Alături de el va da socoteală și angajata unei societăți comerciale, suspectată de complicitate la dare și luare de mită în formă continuată.

gif card de energie dacus 1000x100

„S-a reținut faptul că, în cursul anului 2018, inculpatul în calitatea sa de asistent medical al Secției de Anatomie Patologică, a primit de la reprezentanții societății comerciale, prin intermediul inculpatei, periodic, sume de bani cuprinse între 300 lei și 2700 lei, în legătură cu atribuțiile de serviciu, respectiv activități de restaurare a cadavrelor la care era obligat conform legii. Suma totală primită de inc. în scopul arătat mai sus este de 40.800 lei”, informează Ministerul Public.

Procurorul de caz va decide astăzi asupra propunerii de arestare preventivă. În ciuda acțiunii Serviciului Județean Anticorupție din cadrul DGA, conducerea Spitalului Județean Caraș-Severin nu avea ieri habar de nimic.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/