Sosul, prieten sau dușman în timpul dietei? (II)

Express de Banat continuă să vă prezinte rețete de sosuri numai bune pentru a da savoare preparatelor, uneori fade, din timpul dietelor.

SOS ALB

  • 250 ml lapte semidegresat
  • o linguriță condimente
  • 30 g brânză degresată
  • 1 gălbenuș
  • o linguriță unt
  • nucșoară

Gălbenușul de bate cu puțin lapte încălzit, după care se adaugă condimentele și brânza.

SOS TARHON

  • o linguriță unt
  • 8 castraveciori murați
  • două lingurițe muștar (boabe tocate)
  • două lingurițe tarhon
  • 1 pahar lapte semidegresat

Se trag la tigaie castraveții murați într-o linguriță de unt. Se adaugă muștarul, după care și laptele și se amestecă continuu până când sosul se reduce.

Fie că sunteți doar curioși sau pentru că aveți cu adevărat probleme de sănătate, specialistul în nutriție Loredana Guran vă așteaptă de luni până vineri la Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter. Programările se pot face la numărul de telefon 0770 457 030.