Luminița de la capătul tunelului reduce semnele îmbătrânirii

Născut din dorința de a oferi calitate și de a împărtăși bucuria reușitei cu toate cele care și-o doresc, Salon Diva B&G din Caransebeș reprezintă calea către perfecțiune. Un drum deseori anevoios, dar care poate fi străbătut mai ușor beneficiind de susținere, încurajări și chiar critici din partea specialistului.

„Având la dispoziție cele mai noi și revoluționare aparate în ceea ce privește modelarea corporală profesională, te vom ajuta să înveți să-ți respecți propriul corp și să-l aduci la forma dorită, fără ca asta să-ți afecteze personalitatea sau să schimbe ceva din ceea ce te face să fii UNICĂ”, a spus Georgeta Românu, cea care a pus bazele salonului Diva B&G din Caransebeș.

„Frumusețea trezește sufletul la viață! Frumusețea ta nu este o investiție, ci un merit!”

Tunelul cu raze infraroșii. Ultima inovație în materie de remodelare corporală și îmbunătățirea sănătății. Este procedeul care: ajută la eliminarea toxinelor fără efort, ajută la scăderea în greutate, reduce semnele îmbătrânirii, tratează celulita, te scapă de dureri, este un mod plăcut de a te relaxa, activează circulația sângelui, îmbunătățește sistemul imunitar și activitatea celulară.

Despre aparat, implicații și efecte, Geta Românu explică pe larg:

Ajută la eliminarea toxinelor fără efort

Corpul va arăta și se va simți mai tânăr! Cantitatea de toxine eliminate prin această metodă este mai mare decât în cazul saunei obișnuite. Eliminând toxinele în acest fel, sarcina rinichilor este mult ușurată.

Ajută la scăderea în greutate

Slăbitul fără efort, visul nostru, al tuturor! Razele infraroșii au un efect puternic și în ceea ce privește arderea caloriilor și controlul greutății (într-o ședință de 45 de minute se ard între 600 și 1.000 de calorii). Sistemul cu raze infraroșii este perfect pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, duc o viață sedentară și pentru cei care vor să își controleze greutatea.

Reduce semnele îmbătrânirii

Expunerea controlată la razele infraroșii ajută în dezvoltarea și îmbunătățirea rețelei capilare. Se îmbunătățește circulația sângelui, mai ales în straturile superficiale ale pielii. Pielea se netezește, până și cicatricile devin mai puțin vizibile.

Tratează celulita

Coaja de portocală? O amintire! Căldura foarte puternică ajunge până la nivel celular și se produce o scădere considerabilă a celulelor grase din organism. Celulita se formează din cauza alimentației și a eliminării deficitare a toxinelor din corp. Infraroșiile pătrund în structura stratului adipos și ajută la diminuarea acestuia.

Un mod natural de a scăpa de dureri

Poți scăpa de dureri fără medicamente! Durerile musculare și ale încheieturilor se ameliorează sub efectul infraroșiilor. De aceea, sportivii de performanță folosesc acest tratament. Medicina se folosește de mulți ani de infraroșii în tratarea durerilor de diverse tipuri.

Un mod plăcut de a te relaxa

Regăsește-ți zâmbetul! Impactul stresului asupra sistemului nostru nervos se reduce sub efectul binefăcător al căldurii razelor infraroșii. Sistemul hormonal se va echilibra. Fără să îți dai seama, vei găsi mai multe motive să zâmbești, endorfinele te vor face să vezi viața mai roz…

Activează circulația sângelui

Sub efectul căldurii, vasele de sânge se dilată și circulația periferică se îmbunătățește, incluzând suprafața pielii. Inima va face un efort mai mare pentru ca sângele să ajungă până la extremități, exact ca în cazul efortului fizic susținut. Un studiu al unor cercetători germani arată că tensiunea hipertensivilor rămâne redusă aproximativ 24 de ore după expunerea la razele infraroșii.

Îmbunătățește activitatea celular

Să îngreunăm procesul de îmbătrânire! Corpul uman conține 70% apă. Dacă nu este suficient stimulată, apa moleculară din sânge va concentra apa inertă și nu poate trece de membrana celulară, ceea ce se traduce prin reținerea apei în țesuturi. Razele infraroșii activează celulele, formând molecule independente de apă. Astfel se crește nivelul oxigenului în corp. Efectul expunerii este prevenirea îmbătrânirii.

Îmbunătățește sistemul imunitar

Să devenim și mai rezistente! Razele infraroșii ajută în procesul de vindecare prin creșterea numărului de celule albe din sânge. Mai multe celule albe înseamnă imunitate mai mare. Imunitate mai mare înseamnă sănătate. Odată cu creșterea temperaturii în corp, se instalează o asa-zisă febră. În timp ce corpul se străduiește să combată această febră falsă, sistemul imunitar devine mai puternic. În combinație cu eliminarea toxinelor și a reziduurilor induse de transpirația puternică, rezistentă la boli crește considerabil.

Insomnie, diferența de fus orar, mahmureală

Razele infraroșii te ajută să îți revii după o noapte de excese, fie ele la birou sau în oraș. Dacă organismul trece brusc de la un fus orar la altul, cu toții știm cât de dificilă este readaptarea. Terapia cu infraroșii poate reduce din acest stres asupra corpului. O ședință de infraroșii la Salon Diva B&G îți va induce o stare de bine, corpul se va relaxa și va fi gata de odihnă!

Salonul Diva B&G din Caransebeș, deschis pe Strada Traian Doda, nr. 50 își întâmpină zilnic clienții, iar informațiile suplimentare se pot obține pe pagina site-ului http://www.cosmeticacorporala.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SalonDivaBG/, dar și la numărul de telefon: 0724 850 733.