Nici măcar Traian Băsescu nu-l poate opri! „Din 10.000 de gropi s-au asfaltat 73! Toți sunt o apă și-un pământ!” [VIDEO]

Consilierul județean PMP Paul Purea confirmă faptul că dezvoltarea județului Caraș-Severin este o minciună, în realitate fiind vorba doar despre cârpirea unei infrastructuri dezastruoase! Doctorul le cere tuturor aleșilor județeni să-și prezinte demisiile!

În ciuda alianței PSD – PMP care funcționează la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin, Paul Purea se dovedește a fi în continuare cel mai mare critic față de modul în care face administrație publică echipa Hurduzeu – Popovici – Nedelcea. În timp ce liberalii încearcă miștouri timide la adresa conducerii CJ, doctorul de la PMP anunță că nu mai votează niciun proiect până nu se vor face și lucruri serioase în Caraș-Severin. „Dacă facem un kilometru de drum, atunci să-l facem fără să ne batem joc! Drumul făcut la Bozovici este o bătaie de joc. Drumul de la Bozovici la Șopotu Nou, unde din 10.000 de gropi s-au asfaltat 73! 25 de kilometri din drumul spre Reșița sunt numai hârtoape!”, a afirmat revoltat Purea.

YouTube video

Acesta nu se teme că va rămâne fără sprijin politic, ceea ce ar însemna pierderea calității de consilier județean, și dezvăluie următorii pași. „Probabil, următoarea măsură va fi să nu mai votez nimic! Mă interesează să văd niște fapte. Nu poate nici Băsescu, nici nimeni să-mi tempereze punctele de vedere. Pe mine nu m-a interesat niciodată partidul, pe mine mă interesează omul! Pe mine chestiile politice mă enervează pentru că toți sunt o apă și-un pământ de acum 28 de ani. Să nu credeți că e unul mai bun decât celălalt!”, a spus consilierul județean PMP.