[VIDEO] Dialog halucinant în Consiliul Județean! „Dacă vă găsesc tot pe dumneavoastră aici, sigur nu voi fi în viață când se repară drumul!”

Aleșii județului au ajuns să întreacă orice măsură! Un cetățean revoltat de starea unui drum județean a fost întrebat de un consilier județean ce vârstă are pentru a i se putea garanta că va apuca ziua în care pe acel drum se va circula decent!

Un cetățean din Doclin, prezență obișnuită pe holurile și în sala de ședințe a Consiliului Județean de câțiva ani, de când e mințit că drumul județean se va repara, a revenit joi pentru a le cere socoteală aleșilor județeni. Președintelui Silviu Hurduzeu n-a apucat să-i mai spună nimic, acesta plecând din sală înainte de „Diverse”. „Și-a luat haina și a plecat ca la oi. Sunt 37 de kilometri până la Doclin. Nimeni nu trece pe acolo dintre voi, ocoliți pe la Grădinari – Comorâște – Forotic. E rușine că o instituție se comportă în felul ăsta! Pe vremea lui Ceaușescu am făcut foame să-mi iau mașină și acum fac foame să mi-o repar! E rușine!”, le-a strigat cetățeanul nemulțumit aleșilor locali, în special vicepreședintelui Flavius Nedelcea, cel care îl dusese de nas de vreo câteva ori.

YouTube video

Social-democratul i-a recomandat însă să nu se mai plângă atât, deoarece nici pe vremea altor șefi de Consiliu Județean nu s-a mișcat vreun deget. „De la Frunzăverde începând până aici ați primit doar zero!”, i-a răspuns Nedelcea, explicându-i apoi despre proiectul depus pentru reabilitarea drumului de Doclin. „Îl mai prind în viață?!”, a replicat omul deznădăjduit. Coleg de partid cu Nedelcea, Ioan Crina, fostul viceprimar al Reșiței, i-a sărit în apărare vicelui îngrămădit în fotoliul de piele din Palatul Administrativ. „Câți ani aveți?!”, a întrebat Crina în spirit de glumă. O glumă cât se poate de cinică și de nepotrivită! „Dacă vă găsesc tot pe dumneavoastră aici… sigur nu! Județul e praf din cauza unor incompetenți de la nivelul Consiliului Județean. Dacă ia foc o casă, arde toată comuna, dar nu-i interesează!”, au fost ultimele cuvinte ale cetățeanului, înainte de a părăsi sala de ședințe a Consiliului Județean.