Sorin Grindeanu la Timișoara, susținut de cărășeni: „Vă promit că nu mă las!” [VIDEO]

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns astăzi la Timișoara pentru a participa la Ședința Comitetului Executiv Județean din calitatea sa de președinte ales al PSD Timiș. La sediul forului a fost așteptat de o mare de oameni, unii veniți chiar din Caraș-Severin pentru a-și declara susținerea față de premier.

Grindeanu, așteptat de câteva sute de susținători care au scandat „Jos, Dragnea!”, s-a sărutat și îmbrățișat cu primarul Nicolae Beg de la Marga, cu președintele Silviu Hurduzeu și chiar cu primarul Luca Mălăiescu, cel care astăzi își aniversează ziua de naștere, premierul strângându-l puternic în brațe. L-am mai văzut și pe Ion Damian, primarul din Vermeș. Deoparte a stat și Nicolae Grindeanu, tatăl premierului, care nu a vrut să facă niciun fel de declarație.

La sediul PSD Timiș urmează o discuție cu mai mulți lideri locali. Afară oamenii au continuat să strige „Grindeanu, premier” și „Jos, Dragnea!”.

„Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timișoara, Banat, mai există oameni cărora nu le e frică. I-am cerut lui Dragnea să ne spună, să garanteze în fața partidului că această aventură nu va face ca PSD să piardă guvernarea. Nu a putut. Acest lucru e bătaie de joc la adresa tuturor”, le-a spus Grindeanu celor strânși în fața sediului PSD Timiș.

Premierul a spus din nou că îi cere lui Liviu Dragnea să convoace un Congres în partid. „Cel care fuge de oameni nu are cum să fie președinte, de asta i-am cerut demisia”, a declarat șeful Executivului. Acesta a adus-o alături și pe Florica Fîșie, cea care în anul 1996 îi scria recomandarea actualului premier pentru a se putea înscrie în PDSR.

„Trebuie să fim de partea bună a istoriei, să nu ne fie rușine de ceea ce facem! Asta v-am spus anul trecut în campanie, asta vă spun și acum”, a mai spus Grindeanu în timp ce mulțimea striga „Jos dictatorul!”.

„Știu că au venit și colegii din Caraș-Severin, îi salut! Primarii din Caraș-Severin, știu că sunteți acolo!”, a ținut să sublinieze premierul în discursul ținut înainte de a intra în sediul PSD.

Sorin Grindeanu își caută susținere în organizațiile locale pentru a rămâne la Palatul Victoria. Organizația din Timș, acolo unde a fost și lider până la excludere, a anunțat deja că este de partea premierului. PSD Timiș are 4 deputați și 2 senatori.

Sursă video: Facebook Opinia Timișoarei

1000x100 (5)