Sorin Grindeanu: „La Moldova Nouă s-a încercat asasinarea politică a lui Adrian Torma, dar victoria din 27 septembrie va fi una zdrobitoare”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, se arată bucuros de triumful candidatului alianței Pro Caraș-Severin pentru Primăria Moldova Nouă, edilul în exercițiu, Adrian Torma, în fața tertipurilor puse la cale pentru a-l împiedica să-și ducă la finalitate lupta vizavi de un nou mandat, încercările PNL-ului dovedindu-și astfel termenul de valabilitate în fața justiției.

„La Moldova Nouă s-a încercat asasinarea politică a lui Adrian Torma. Mă bucur că justiția ne-a dat dreptate nouă și lui Adrian Torma, asta pentru ca cetățenii să poată alege cel mai bun primar, nu birourile din Reșița sau București. Locuitorii orașului sunt cei care trebuie să aleagă cel mai bun conducător și asta o vor face în data de 27 septembrie, dincolo de acțiunile prin care cei de la PNL au încercat să oprească această candidatură.”, a explicat Sorin Grindeanu.

Mai mult decât atât, social-democratul nu are niciun dubiu că șeful administrației publice locale de la malul Dunării va fi reînscăunat, rezultatul în fața celorlalți competitorii urmând să fie, în concepția acestuia, unul zdrobitor: „Nu doar că sunt sigur de faptul că Adrian Torma va câștiga un nou mandat, sunt sigur că victoria din 27 septembrie va fi una zdrobitoare. Dar mai sunt sigur de ceva și anume: sunt sigur că ceea ce promite Adrian Torma se va îndeplini în următorii patru ani”.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/