Primul deces cauzat de COVID-19 la Moldova Nouă. Poliţistul de frontieră nu era cunoscut ca având comorbidităţi

Deși Moldova Nouă nu se numără printre orașele puternic afectate de pandemie, acest lucru nu a fost suficient pentru evita decesul unui polițist de frontieră! Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a decedat în cursul zilei de ieri, 15 septembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, fără a avea comorbidități cunoscute.

Decesul înregistrat la Moldova Nouă este cel de-al treilea în rândul polițiștilor infectați cu noul coronavirus din regiunea de sud-vest a țării, după cum informează Sindicatul Europol. Tot de aici aflăm că persoana răpusă de COVID-19 din orașul aparținător Clisurii Dunării este un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Nouă – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, în urma acestuia rămânând o soție îndurerată și trei copii fără sprijin.

Conform raportărilor zilnice ale DSP Caraș-Severin reiese că, la nivelul județului, numărul persoanelor confirmate a ajuns la 1.025. Din numărul total de cazuri, 482 de persoane au fost vindecate în Caraș-Severin, iar alte patru – pe raza județelor Timiș și Hunedoara, în timp ce numărul persoanelor decedate atinge cifra de 59 în Caraș-Severin și cinci persoane în Timiș.

Referitor la situația înregistrată la nivel național, numărul infectărilor cu virusul ucigaș înregistrează o cifră record în ultimele 24 de ore, mai exact 1.713. Cifra oficială comunicată de la începutul pandemiei este de 107.011, dintre care 4.285 de persoane decedate.

Sursa foto principal: gds.ro.

Sursa foto: adevarul.ro.