Ion Mocioalcă: „Îl susţinem pe Adrian Torma împotriva unui sistem, îl susţinem împotriva unor oameni care au vrut să-l scoată din cursă la masa verde”

Deși nu ar fi crezut vreodată că va ajunge să colaboreze politic cu primarul în exercițiu al orașului Moldova Nouă, astăzi secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, nu numai că își arăta deschiderea față de Adrian Torma, ci e dispus să-l susțină până la capăt, dat fiind faptul că este candidatul alianței Pro Caraș-Severin pentru Primăria Moldova Nouă, dar, cel mai mult, pentru ca edilul să poată învinge în fața celor care au vrut să-l scoată din lupta electorală, reînscăunarea acestuia fiind singura modalitate pentru ca orașul Moldova Nouă să meargă pe drumul dezvoltării.

„Vin cu aceeași bucurie la Moldova Nouă pentru că aici am fost de foarte multe ori și m-am simțit foarte bine. De altfel, dacă îmi spunea cineva că astăzi vin la Moldova Nouă să îl susțin la primărie pe Adrian Torma, ziceam că e nebun. Iată că Adrian Torma e în stare și de astfel de răsturnări spectaculoase și ne-a adus pe toți aici să-l susținem. Îl susținem împotriva unui sistem, îl susținem împotriva unor oameni care au vrut să-l scoată din cursă la masa verde, dar îl susținem pentru această localitate extraordinară, pentru acest oraș, pentru sufletul acestui oraș, unde, și Adrian Torma și-a lăsat o parte din ceea ce are el mai bun.”, a ținut Ion Mocioalcă să scoată în evidență cu ocazia vizitei la Moldova Nouă.

Cunoscând luările de poziție ale șefului administrației publice locale din orașul aparținător Clisurii Dunării, în special atunci când lucrurile par să depășească limitele normalului, reprezentantul Pro România a adăugat totuşi că Adrian Torma merită toată susținerea pentru eforturile întreprinse: „Adrian Torma vorbește mult, într-adevăr, dar merită să-l credem de cele mai multe ori”.

(E).