Sorin Grindeanu, despre tentativele de racolare a primarilor PSD din Clisura Dunării: „Domnii şi doamnele au realizat că e doar o Fata Morgana ceea ce li se promite din partea cealaltă”

Deși, inițial, liberalii au declarat sus și tare că nu le vor deschide larg porțile primarilor PSD în funcție pentru a-și întări forțele în vederea câștigării cât mai multor UAT-uri, odată cu apropierea alegerilor locale, lucrurile par să se fi schimbat radical. Chiar și așa, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat că nu a fost nevoie de o muncă titanică în a-i convinge pe edili să reziste tentației, aceștia dându-și la timp seama că ceea ce li se propune nu reprezintă decât „minciuni”.

Cum unul dintre punctele țintă pentru efectuarea transferurilor politice a fost Clisura Dunării, zonă unde se poate vorbi despre un bazin natural de Stânga, vulnerabilitatea manifestându-se în cazul primarilor rămași fideli fostului lider PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, abilitatea șefilor administrațiilor publice locale în a descoperi adevăratele intenții ale propunerilor înaintate pare să fi fost cheia nu doar a continuării luptei din sânul formațiunii care i-a propulsat în lumea politicului, ci și a securizării viitoarelor mandate, prin fuziunea cu formațiunea condusă de Victor Ponta.

„În primul rând, în Caraș-Severin, vorbim despre o echipă. Doamnele primar din Pojejena și Socol sunt două doamne cu care ne mândrim și care în continuare vor face o treabă foarte bună. Încercările de racolare au fost multe, nu doar în Caraș-Severin, ci peste tot, doar că aici, în Clisura Dunării, domnii și doamnele au realizat că e doar o Fata Morgana ceea ce li se promite din partea cealaltă. Au realizat foarte repede că sunt doar minciuni și că echipa adevărată și cei care fac treabă sunt în PSD, iar alianța Pro Caraș-Severin va fi cea care va câștiga alegerile din 27 septembrie.”, a scos în evidență fostul premier, Sorin Grindeanu, cu ocazia vizitei de săptămâna trecută în orașul de la malul Dunării.(E).

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/